Påverka Swedsofts årliga konferens – STEW, Software Technology Exchange Workshop

Efter 2016 års succé anordnas, för sjätte året, Swedsofts Software Technology Exchange Workshop (STEW). I år på Kungliga Tekniska Högskolan den 18-19 oktober. Swedsoft bjuder nu in alla att skicka in förslag på programpunkter genom årets Call for presentations.

Förra året hölls konferensen i Linköping med många spännande talare som representerade både näringsliv och akademi. Bland annat Pontus de Laval, CTO Saab, och Jan Bosch, professor Chalmers och Director Software Center, gjorde riktigt inspirerande presentationer. Även flera mindre kända namn fanns på programmet, som höll lärorika och intressanta föredrag.

Årets konferens är under planering och Call för presentations är nu öppen för förslag på presentationer. Mixen av etablerade namn som delar scen med mindre välkända personer vars papers och presentationer är riktigt vassa skapar intressanta utbyten på STEW.

”Efter förra årets omtag av konferensen såg vi ett rejält uppsving av antalet presentatörer och deltagare. Nu fortsätter vi att utveckla STEW ytterligare och tittar bland annat på upplägg som möjliggör för att föra presentatörer och deltagare ännu närmare.” säger Rikard Andersson ordförande för programkommittén.

STEW samlar mjukvarusveriges beslutsfattare och experter från näringslivet, tillsammans med akademiker med industrinära och aktuell forskning. ”STEW är en fantastik plattform för möten mellan akademin och näringslivet. Här presenteras och delas resultat, men framför allt så är STEW en plats där mjukvaruindustrin knyter nya kontakter och skapar samarbeten över traditionella gränser, mellan olika branscher och akademin.” säger Gabriel Modéus, Generalsekreterare Swedsoft.

Deadline för presentationsförslag: 15 mars 2017
Konferensen äger rum: 18-19 oktober 2017
Plats: Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm
Mer information finns på https://www.swedsoft.se/event/stew2017/


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail