Syntell ny medlem i Swedsoft

Välkommen Syntell som medlem i Swedsoft

Idag är vi glada att välkomna Syntell som ny medlem i Swedsoft.

Syntell beskriver sig som en oberoende konsult- och utbildningspartner som erbjuder beprövade koncept för optimering av kunders förmåga att hantera komplexa system över deras livstid. De ser till kundens produkt eller tjänst som ett system, inbäddat i sin miljö. I sitt arbete beskriver de även att de ser till systemets hela livscykel – från koncept, genom utveckling och användning, till avveckling. Syntell har sedan starten för över 20 år sedan varit en drivande kraft, nationellt och internationellt, i utvecklingen av Systems Lifecycle Management och Systems Engineering.

”Mjukvara har sedan länge varit en viktig komponent för att realisera produkter och tjänster hos våra kunder”, säger Daniel Falk, Head of Marketing på Syntell. ”I takt med att dessa blir allt mer intelligenta och sammankopplas i nätverk så kommer även mjukvara bidra starkt till återkopplingen från användningen av befintliga system. Detta i syfte att kunna optimera teknologier, produkter och tjänster samt maximera lönsamheten genom nya affärsmodeller”, fortsätter han.

Än mer komplexa system, som en följd av trender såsom Cyber Physical Systems, Internet of Things och Cloud, visar redan idag på utmaningar utifrån ett lednings- och styrningsperspektiv. Sådana utmaningar, det vill säga teknikutveckling i en kontext, är något som engagerar Syntell och det har motiverat dem till att engagera sig i Swedsoft.

”Vi vill tillsammans med Swedsofts övriga medlemmar hitta nya och innovativa lösningar. Allt för att skapa en konkurrenskraftig miljö i Sverige som attraherar och skapar nya framgångsrika företag”, avslutar Daniel Falk.


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail