Swedsoft välkomnar Emenda som ny medlem

Ny medlem – Emenda

Swedsoft växer som aldrig förr och vi är idag glada över att kunna välkomna Emenda som ny medlem.

Emenda beskriver det som att de har som mål att höja kvaliteten och säkerheten på svensk mjukvara. De berättar att ett medlemskap i Swedsoft kändes naturligt efter ett möte på ECS.

Andreas Lärfors, Technical consultant, förklarar:

Vi arbetar enbart med verktyg och tjänster kring mjukvara, och anser att den svenska mjukvarumarknaden kan tjäna stort på att enas “under ett och samma tak”. Aldrig förut har mjukvaruprodukter varit så komplexa som de är nu och därför är det viktigare än någonsin att använda rätt verktyg och rätta metoder under utvecklingsprocessen. I vårt arbete med att hjälpa kunder bemöta certifieringskrav så ser vi ofta att test och andra kvalitetsåtgärder kommer på efterhand, istället för att vara en del av produktutvecklingen. Tillsammans med Swedsoft kan vi arbeta för att informera om hur viktigt det är med korrekt kvalitetssäkring och certifiering av mjukvara. Svenska produkter skall, framför allt, framstå som säkra och av hög kvalitet.

Utöver Sverige så har Emenda partner-kontor i Finland, England, Frankrike, Tyskland, Schweiz och Kina. Denna spridning ger dem möjlighet att ta del av de senaste verktygen och metoderna på en global skala.

Avslutningsvis återstår det för oss i Swedsoft att välkomna Emenda som ny medlem i Swedsoft. Vi ser fram emot att samarbeta med er för att stärka Sveriges konkurrenskraft inom utveckling av mjukvaruintensiva system.


Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail