CaptureInnovation – välkomna till Swedsoft!

Vi avslutar veckan med att välkomna CaptureInnovation till Swedsoft!

Med ett namn som antyder på att fånga innovationen kan man inte låta bli att bli nyfiken på vad CaptureInnvation kan vara för typ av bolag. Vi passade därför på att ställa lite frågor till Niklas Lindhardt, Partner & culture builder på CaptureInnvation.

Berätta, namnet vad bygger det på?

CaptureInnovation är en verksamhet byggd på motivations- och innovationsforskning, med mål att göra positiv skillnad för människan. Vi tror på att en nytänkande, engagerande och distribuerad organisation byggs kring individer med spetskompetens, driv, personligt ledarskap och stort hjärta.

Så vad gör ni?

Vi leverar konsulttjänster inom mjukvaru- och produktutveckling. Där navet i verksamheten är en open innovation process, där både egna och kundens utmaningar löses. Centralt i detta är våra anställda med expertis från en mängd olika tekniska domäner och branscher.

Vi hjälper våra kunder att implementera den senaste innovations- och motivationsforskningen, och därigenom stärka sin innovationskraft.

Vilka är era kunder?

Kunderna är oftast produktutvecklande bolag, där mjukvara är en del av produkten. Vi arbetar idag med företag inom en mängd olika industrier, som telekommunikation, fordonsindustrin, alternativ energi och medtech.

Vad gjorde att ni ville vara med i Swedsoft?

CaptureInnovation vill vara medlemmar i Swedsoft för att bidra till att bibehålla och stärka ett gott klimat för mjukvaruutveckling i Sverige, samt värna och stärka svensk innovationskraft. Ett bidrag som utgår från människans grundläggande motivation och kreativitet, för att skapa världsledande, innovativa mjukvarulösningar.

Tack Niklas och varmt välkomna till Swedsoft! Vi ser fram emot att fortsätta arbetet mot att stärka svensk konkurrenskraft inom mjukvaruintensiva system tillsammans med er på CaptureInnovation.


Nyheter


Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail

Swedsoft om framtidens yrkeshögskola

Utredningen med titeln ”Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar” (SOU 2023:31) har under perioden 2022 till 2023 bedrivits med