ECS går in i nytt strategiskt samarbete med Swedsoft

Embedded Conference Scandinavia, ECS, växer och utökar sin familj. Inför årets upplaga, 3-4 november, inleder nu ECS, som dessutom firar 10 år, och Swedsoft ett samarbete. Under ECS kommer Swedsoft hålla sitt årliga STEW, Software Technology Exchange Workshop, under en heldag och därmed bli en nyckelpunkt i konferensprogrammet.

– Vi är väldigt stolta och glada över att gå in i detta nya strategiska och viktiga samarbete med Swedsoft som blir ett lyft för ECS, säger Björn Delin, VD för BraMässor Sverige AB, och Lena Norder, VD för Svensk Elektronik, som tillsammans är arrangörer av Embedded Conference Scandinavia. – Vi har under åren lyckats utveckla ECS för varje år och i år anser vi att vi erbjuder ett bättre ECS än någonsin tidigare, fortsätter Björn Delin.

I och med den 10:e upplagan befäster Embedded Conference Scandinavia, ECS, sin position som norra Europas ledande mötesplats för den internationella embeddedbranschen. Med ett konferensprogram i världsklass och en solid utställning med många internationella utställare är ECS mer omfattande än någonsin.

– Swedsoft är en ideell förening med medlemmar från industri, institut och akademi. Vi vill göra Sverige till ett innovationscenter för mjukvaruintensiva system och genom det bidra till att stärka välfärd, industriell konkurrenskraft och akademisk status i Sverige, säger Stefan Andersson, ordförande i Swedsoft. – För att åstadkomma detta arbetar vi med att informera och samarbeta med olika aktörer i samhället och hjälpa till med att utveckla det svenska utbildningssystemet för att säkra framtida kompetensbehov hos våra medlemmar. Dessutom är Swedsoft en stark plattform för nätverkande, över branschgränser och mellan industri och akademi. Swedsofts deltagande i ECS och arrangerandet av STEW (Software Technology Exchange Workshop) under ECS är ett led i detta. Vi ser fram emot inspirerande utbyten mellan teknikområden, mellan branscher, och mellan industri, institut och akademi, berättar Stefan Andersson.

Embedded Conference Scandinavia arrangeras av branschorganisationen Svensk Elektronik med sektionen Embedded Technology i samarbete med BraMässor Sverige AB samt Elektronik i Norden den 3-4 november på Kistamässan, Stockholm.

För mer information se: www.embeddedconference.se samt www.swedsoft.se

Embedded Conference Scandinavia arrangeras av:

svensk elektronik   embedded-technology-svensk-elektronik   Elektronik i Norden  BraMassor

Nyheter


Desinformation: En utmaning för svenska teknikföretag

Desinformation utgör ett hot mot svenska teknikföretag och deras intressen, både inom landets gränser och internationellt. Det är därför centralt

Swedsoft om ökad kompetens i säkerhetsfrågor vid universitet och högskolor

Swedsoft ställer sig bakom det yttrande som Teknikföretagens har skickat in till Utbildningsdepartementet. I sin remiss skriver Teknikföretagen bland annat:

Kodcentrum ny medlem

Deras uppdrag är att väcka intresse för programmering och bredda bilden av vem som kan koda. De vet att en

Ta del av webbinariet: Multi-Concern Assurance and Compliance in Cybersecurity & Safety

Facebook Twitter LinkedIn Gmail